معرفی دستاوردها و محصولات شاخص جهاد دانشگاهی
جهاد دانشگاهی نهادی است عمومی و غیردولتی زیرنظر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای شخصیت مستقل و از لحاظ اداری، استخدامی و مالی تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی به تصویب هیات امنای جهاد دانشگاهی میرسد.
دستاوردها و محصولات شاخص جهاد دانشگاهی
جهاد دانشگاهی نهادی است عمومی و غیردولتی زیرنظر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای شخصیت مستقل و از لحاظ اداری، استخدامی و مالی تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی به تصویب هیات امنای جهاد دانشگاهی میرسد.
جهاد دانشگاهی (مرکز علمی آموزشی ، فرهنگی و پژوهشی ACECR) یک نهاد عمومی غیردولتی ایرانی است که در سال 1980 با ماموریت ارائه یک مدل بومیبرای توسعه دانش و فناوری تاسیس شد.
این ماموریت با هدایت پروژههای نوآورانه تحقیق و توسعه در زمینههای مختلف علم و فناوری و پیگیری استفاده از نتایج حاصل میشود. در این رابطه توسعه و جمع آوری فناوری ؛ تجاری سازی نتایج تحقیق ؛ انتشار دانش با استفاده از نشریات ، آموزش های حرفه ای و آموزش های دانشگاهی توسط ACECR در پیش گرفته شده است.
اهداف:
- گسترش تحقیقات و شکوفایی روحیه تتبع و استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی
- توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان
- گسترش طرح های کاربردی و نیمه صنعتی از طریق پیوند با مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور به کارگیری نتایج پژوهش
وظایف کلی جهاد عبارت است از:
- تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی و برنامه ریزی فرهنگی و تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان به ویژه دانش آموزان دبیرستانی و دانشجویان به منظور مقابله با غرب زدگی و انحرافات در چارچوب سیاست های فرهنگی کشور
- ایجاد تشکیلات مناسب به منظور تالیف، ترجمه و انتشار کتب، نشریات نتایج تحقیقات و مقالات علمی، فرهنگی و تولید مواد کمک آموزشی
- انجام دادن تحقیقات توسعه ای و کاربردی
- پی گیری طرح های تحقیقاتی جهاد تا پایان مرحله نیمه صنعتی و صنعتی
- ارایه خدمات علمی – فنی در زمینههای مختلف مورد نیاز جامعه
- حمایت، تشویق و جذب دانشجویان و پژوهشگران جوان و مستعد و برنامهریزی و ایجاد شرایط و امکانات لازم به منظور فراهم آوردن زمینه فعالیت های علمی و پژوهشی آنان بر مبنای شناخت مشکلات واقعی و نیازهای تخصصی جامعه
- اجرای دورههای رسمی آموزشهای علمی–کاربردی مطابق ضوابط و مقررات آموزش عالی کشور
- ایجاد تشکیلات آموزشی و تحقیقاتی مطرح شده در بندهای این ماده براساس قوانین و مقررات آموزش عالی
- مشارکت در ایجاد زمینههای مناسب برای اشتغال بیشتر فارغالتحصیلان دانشگاهی
طیف خدمات و مشارکت ACECR
ماهیت چند رشته ای و انعطاف پذیری سازمانی ACECR ما را قادر می سازد تا طیف گسترده ای از خدمات را در بسیاری از زمینههای علم و فناوری ارائه دهیم. بسته به زمینه مورد علاقه مشتری ، یکی یا برخی از خدمات ارائه میشود.
ACECR همچنین با سازمانهای مالی ، صنعتی و تحقیقاتی در قالب کنسرسیوم ، سرمایه گذاری مشترک و توافقنامههای همکاری مشارکت میکند.
بروشور دستاوردها و محصولات شاخص جهاد دانشگاهی به زبان فارسی و انگلیسی جهت بهره برداری علاقمندان به پیوست میباشد:
فایل های ضمیمه
دستاوردها و محصولات شاخص جهاد دانشگاهی - فارسی
دستاوردها و محصولات شاخص جهاد دانشگاهی - انگلیسی